Om oss

Aros iKon - Din personliga redovisningsbyrå

Jag som grundare och ägare i Aros iKon AB heter Linda Bohlin och under flera år arbetat med redovisning, organisation och administration. Jag har en magisterexamen i Ekonomi på Mälardalens högskola i Västerås.

Vi har bred erfarenhet inom ekonomi för som såväl nystartade företagen som kämpar med att få igång fungerande rutiner för att få lönsamhet i sin verksamhet. Såväl som stora koncerner där vi arbetar som konsulter antingen på större löpande projekt eller mindre projekt per timme.

”Vårt mål är att vara bäst för dig – Inget annat företag är den andra lik, individer och möjligheter möts i verksamhetens verklighet”

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation.

Kontakta oss för att få ett pris

  Varför Aros iKon som redovisningsbyrå?

  Vi vet hur viktigt det är med en enkel, smidig och tillgänglig bokföringspartner. Vi vet att det går att leverera en redovisningstjänst med hög personlig service till ett riktigt bra pris.

  Dessutom är vi helt digitala, vilket gör att ditt företag kan finnas i Kiruna likaväl som i Malmö eller Stockholm eller någon annan plats i Sverige – Vi tar hand om din bokföring & redovisning på ett billigt, effektivt och digital sätt.

  Vill du komma förbi vårt kontor så går även det såklart.

  Välkommen att höra av dig för att få en enkel, smidig och tillgänglig redovisningsbyrå.

  Telefonnummer: 010-650 55 00
  Mail: linda@arosikon.se